parcare forțată pe trotuar la sibiu - șoferul era mut de beat
FOTO: arhivă

Un sibian în vârstă de 69 de ani s-a parcat forțat pe trotuar după ce a pierdut controlul volanului. Omul era băut bine. 

Bărbatul s-a urcat la volan rupt de beat și, la un moment dat, a ieșit de pe carosabil, „parcând” forțat pe trotuar. Totul s-a petrecut pe strada Dimitrie Cantemir din Sibiu.

„Un alt șofer aflat în stare de ebrietate a produs un eveniment rutier soldat din fericire doar cu pagube materiale. Un bărbat în vârstă de 69 de ani, sibian, fiind în stare avansată de ebrietate (1,05 mg/l alcool pur în aer expirat) a intrat cu mașina pe trotuar, pe str. D. Cantemir din municipiul Sibiu”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Sibianul „a concurat” în alcoolemie cu un alt bărbat din Copșa Mică. Acesta avea la testarea cu etilotestul o alcoolemie de 1,00 mg/l la mie. „Un tânăr de 26 de ani, domiciliat în Copșa Mică, a fost depistat conducând un autoturism, în localitatea de domiciliu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testului de respirație fiind 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat”, mai spune Lazăr.

Ultima oră

Comentariul meu