foto: gospodării inundate după ploaia de marți - când expiră codul portocaliu

A plouat puternic, marți, în mai multe localități din județul Sibiu, iar din cauza precipitațiilor abundente, câteva gospodării au fost inundate. 

Pompierii din cadrul ISU Sibiu au fost solicitați pentru a evacua apa din gospodăriile afectate.

„În contextul Codului Portocaliu valabil până la ora 23:00 și ca urmare a precipitațiilor abundente căzute în ultimele ore, pompierii militari din cadrul ISU Sibiu au fost solicitați să intervină pentru evacuarea apei din trei demisoluri ale unor gospodării, după cum urmează: localitatea Bungard, str. Principală; municipiul Sibiu, str. Piața Armelor; municipiul Sibiu, str Vasile Cârlova”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. foto: gospodării inundate după ploaia de marți - când expiră codul portocaliu

Din cauza ploii puternice de marți, mai multe străzi din municipiu s-au umplut cu apă. De asemenea, și la mall-ul Promenada Sibiu au fost probleme.

Vă reamintim că județul Sibiu se află sub avertizare de cod portocaliu de ploi și vijelii până marți la ora 23,00. Cantitățile de apă, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, vor depăși 30…40 l/mp și, pe arii restrânse, 50…70 l/mp, potrivit meteorologilor.

Ultima oră

Comentariul meu