„bombă” pe patru roți prin sibiu - ce nereguli avea mașina pe care o conducea un bărbat din oradea
foto: arhivă

Un șofer din Oradea s-a ales cu dosar penal la Sibiu după ce polițiștii au găsit mai multe nereguli la autoturismul pe care îl conducea. 

În timp ce conducea pe bulevardul Corneliu Coposu din municipiul Sibiu, șoferul a fost oprit pentru un control de rutină de polițiștii de la rutieră.

„Polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control în trafic un autovehicul înmatriculat în alt stat. În baza documentelor înmânate de către conducătorul auto (32 de ani, domiciliat în Oradea) și a verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autovehiculul a fost radiat din circulație iar numărul a fost atribuit unui alt autovehicul. De asemenea, în urma unei verificării autocolantului eliberat de autoritățile străine cu ocazia efectuării inspecției tehnice periodice a autoturismului, s-a constatat că acesta nu prezintă elementele de siguranță autentice, iar stampila aferentă inspecției tehnice periodice, aplicată pe certificatul de înmatriculare, nu este conformă, în cauza existând suspiciunea rezonabilă ca acestea sunt contrafăcute”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, precum și uz de fals.

Ultima oră

Comentariul meu