video motociclist de 19 ani mort pe dn7. s-a tamponat frontal cu o mașină condusă de o sibiancă

Un motociclist de 19 ani a murit, luni, după ce a pătruns pe contrasens pe DN 7, la limita dintre localităţile Drăganu şi Cotmeana, şi a intrat în coliziune cu un autoturism, informează IPJ Argeş. La volanul mașinii se afla o femeie de 40 de ani din Sibiu.

„Din primele verificări, efectuate de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din Râmnicu Vâlcea, care conducea o motocicletă pe DN 7, din direcţia Piteşti către Râmnicu Vâlcea, iar la limita dintre localităţile Drăganu şi Cotmeana, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă uşoară la dreapta, pierzând controlul asupra direcţiei de deplasare şi pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturism care circula din sens sensul opus de mers, condus de o femeie de 40 de ani, din Sibiu”, precizează IPJ Argeş.

Conform sursei citate, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu