concerte de top la joyme pub - mihai mărgineanu și the motans, recitaluri pe terasă

Finalul verii este sărbătorit așa cum se cuvine la JoyMe Pub. Sunt programate două concerte care cu siguranță că vor umple terasa localului. Biletele sunt deja puse în vânzare, așa că nu mai e de așteptat, pentru că se termină repede.

Mihai Mărgineanu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Muzica sa se pliază perfect pe realitatea românească, așa că dacă vă doriți să îl ascultați live, joi, 27 august, este momentul. Artistul va veni împreună cu band-ul său pe terasa de la JoyMe de pe Calea Dumbrăvii 28- 32. Mai sunt câteva bilete, așa că nu mai stați pe gânduri, pentru că se vând repede. Le puteți cumpăra online de aici sau de la terasa pub-ului.

Nu trec nici două zile și un alt concert aduce sibienii pe terasa de pe Dumbrăvii. Sâmbătă, 29 august, la Sibiu vin The Motans. Vor cânta cele mai cunoscute melodii, într-un accent moldovenesc atrăgător, versuri prețioase și mesaje abstracte orientate spre iubire care au acaparat toate topurile muzicale. biletele se pot cumpăra de pe www.iabilet.ro

 

Ultima oră

Comentariul meu