foto: cinste lor! pompierii au salvat mai mulți căței blocați în subsolul unei clădiri pe dumbrăvii

Pompierii sibieni au demonstrat că fiecare viață contează. Sâmbătă au salvat mai mulți cățeluși blocați în subsolul unei clădiri de pe Calea Dumbrăvii din Sibiu. Deși cu greu au pătruns în locul în care puiuții erau căzuți, nu s-au dat bătuți până când nu i-au scos teferi. 

„Un apel venit pe numărul de urgență 112, din această după-amiază, anunța existența unor pui de câine care au căzut accidental într-un subsol al unei clădirii administrative situată pe Calea Dumbrăvii, în municipiul Sibiu. În cel mai scurt timp, pompierii militari sibieni au fost la fața locului pregătiți pentru gestionarea operativă a misiunii”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. foto: cinste lor! pompierii au salvat mai mulți căței blocați în subsolul unei clădiri pe dumbrăvii

Pompierii sibieni au efectuat, în primul rând, recunoașterea zonei, întrucât zgomotele făcute de cățeluși se auzeau dintr-un spațiu foarte adânc, de peste trei metri, și aproape imposibil de pătruns. După analiza amănunțită a eventualelor modalități de acces în locul respectiv pentru salvarea celor trei suflete, salvatorii au trecut la aplicarea acestora.

„Un acces dificil care punea în pericol însăși salvatorii”, mărturisește șeful forțelor, adjunctul comandantului de Detașament. Acesta, deși se afla în timpul liber, a socotit necesar să se afle lângă oamenii lui pentru a-i sprijinii.

Misiunea a continuat în felul ei dificil, însă finalul a compensat orele grele petrecute în culoarul strâmt, realizat de salvatori pentru a ajunge la cățeluși. foto: cinste lor! pompierii au salvat mai mulți căței blocați în subsolul unei clădiri pe dumbrăvii

„Solidaritatea semnifică fiecare viață salvată iar pompierii militari sibieni sunt mereu pregătiți să vină în sprijinul comunității”, mai spune purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu