afacere din pasiune – sibianul care îți face petrecerea bombă - muzică, lumini și sunet de excepție de la radu mx events

Piața de servicii pentru organizarea de evenimente este foarte competitivă la Sibiu și nu doar. Diferența o fac însă lucrurile făcute din plăcere, pentru că aici intervine calitatea. Asta face Radu Maxim, un tânăr sibian care după 12 ani în domeniu s-a hotărât să transforme pasiunea în afacere abia atunci când și-a dat seama că eforturile sale sunt apreciate de clienții mulțumiți.

YouTube video

Pasionat de muzică

Muzica a făcut parte din viața lui Radu de când se știe. De aceea, atunci când a venit momentul, a ales să facă ceva în acest sens. Și s-a făcut DJ. A avut mare succes la evenimentele pe care le-a animat și în cele din urmă s-a decis să-și deschidă propria afacere. Astfel, în vara lui 2019, a apărut Radu MX Events. ”Am luat hotărârea de a pune bazele acestui business în momentul în care am realizat că munca îmi oferă rezultate excelente, iar clienții apreciază cu adevărat efortul depus în realizarea evenimentelor”, spune Radu.

Și pentru că și tânărul sibian are o experiență de 12 ani, lucrurile s-au legat cum nu se poate mai bine. Și-a cumpărat și schelă de lumini, sonorizare performantă, fum greu și artificii pentru dansul mirilor și tort. Deține tot ”arsenalul” pentru un eveniment reușit. În plus oferă și pachetul foto video cu ajutorul colegiilor săi fotografi și cameramani, pentru a imprima vizual cele mai frumoase amintiri ale clienților.petrecerea bomba

”Vrem să mulțumim clienții, așa că suntem mereu atenți la ce își doresc. Îi sfătuim cum este mai bine, dar fără a ne îndepărta foarte mult de la ceea ce își doresc și își imaginează, pentru că de fapt asta este viziunea lor asupra evenimentului, iar noi suntem acolo să o transformăm în realitate”, spune Radu.

Rezervări pentru anul viitor

În perioada de pandemie evenimentele nu sunt foarte multe, dar Radu și colegii săi au organizat totuși petreceri ”după lege„ ”Chiar și în perioada asta am avut solicitări, e drept mult mai puține. Am fost la botezuri sau petreceri private sau de firmă. Parcă oamenii s-au distrat mai bine ca de obicei, poate și din cauza faptului că au stat departe mult timp unii de alții, iar când s-au revăzut cu o ocazie plăcută și-au dat frâu liber la distracție. Dar, cum toată lumea speră ca lucrurile să se îndrepte, au început deja să vină cereri pentru nunțile de  anul viitor”, spune Radu Maxim. În speranța că lucrurile se îndreaptă, iar anul viitor va fi la fel ca cei de dinainte, rezervările pentru serviciile de organziare trebuie făcute din timp. Și asta pentru că atunci când se vor putea organiza evenimente mari, s-ar putea ca Radu să fie deja „rezervat”.

Pachetul de distracție cu discount de 30 la sută

Pe lângă faptul că Radu și colegii săi dau garanția unui lucru bine făcut ce duce fără greșeală la distracția maximă, are pregătite și oferte pentru clienții săi. Cine cumpără serviciile de DJ, muzică și foto, primește bonus schela de lumini, artificiile pentru dansul mirilor și pentru tort și fum pe ringul de dans, practic o reducere de 30%.

Urmăriți pagina de Facebook unde îl găsiți pe Radu – RADU MX Events și numărul de telefon pentru detalii și rezervări tel: 0745275370.afacere din pasiune – sibianul care îți face petrecerea bombă - muzică, lumini și sunet de excepție de la radu mx events

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu