se toarnă asfalt pe valea oltului - sunt restricții în trafic
foto Arhivă

 Vineri, în prima parte a zilei, pe Drumul Național 7, pe Valea Oltului se vor executa mai multe lucrări la partea carosabila, iar traficul va fi restricționat.

Circulația rutieră se desfășoară cu restricții, vineri, pe DN 7 – Valea Oltului, pe mai multe tronsoane rutiere fiind efectuate lucrări la carosabil. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că vineri sunt instituite mai multe restricții de circulație pe DN 7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, relatează Mediafax.

Astfel, între kilometrii 180 și 182, pe raza localității Bujoreni, județul Vâlcea, se vor face lucrări de reparații asfaltice între orele 08.00-10.00, traficul desfășurându-se pe un fir, alternativ.

De asemenea, la kilometrii 198 și 239+400 metri, pe raza localităților Călimănești și Câineni se fac reparații asfaltice între orele 08.00 -12.00, traficul desfășurându-se pe un fir, alternativ, dirijat cu piloți.

Între kilometrii 214 și 219, pe raza localităților Călinești –Tuțulești, se aplică marcaj axial și lateral între orele 08.00 – 16.00, astfel că circulația se desfășoară pe ambele sensuri îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu