distracție în weekend la sibiu - concert inedit marca direcția 5 pe terasa joyme pub
Sursa: infomusic.ro

Weekendul bate la ușă, ceea ce înseamnă că este momentul perfect pentru a decide cum să petrecem ultimele zile de vară.

Treci prin Sbiu în acest weekend și vrei să iei pulsul orașului? Locuiești în Sibiu și nu știi unde să mai mergi? Îți dăm noi câteva idei!

Concert Direcția 5 la JoyMe Pub

Un super concert marca Direcția 5 va avea loc, sâmbătă, 22 august, pe terasa Joyme Pub din Sibiu. Atmosfera se anunță una incendiară, distracția fiind garantată. Concertul va avea loc sâmbătă, începând la ora 20.00. Biletele se pot achiziționa de pe iabilet.ro, în pachete cu locuri la masă de 2, 3 sau 4 persoane. Cumpără bilet de AICI.

MICII DETECTIVI la Teatrul Gong

Micii Detectivi este un spectacol adresat celor mici şi mari, dornici de a se aventura în peripeţiile lui Ţăndărică şi Mihăiţă. Personajul central al piesei şi cel mai complex ca trăire este Mihăiţă, care este influenţat negativ de citirea unor romane neadecvate vârstei, cumpărate de la un vânzător ambulant.  Durata spectacolului este de  45 min, iar prețul biletului este de 50 lei, valabil pentru un grup format din membrii aceleiași familii, dar nu mai mult de 10 persoane.

Daruri teatrale la Teatrul Național Radu Stanca

În fiecare duminică, luni și marți, de la ora 21:00 (Secția Română), respectiv de la ora 21:30 (Secția Germană), actorii Naționalului sibian vor prezenta publicului online, povești pentru copii mici și mari, recitaluri de poezie, momente umoristice sau monoloage din spectacolele TNRS. Duminică, 23 august, la ora 21:00 vor avea loc următoarele spectacole:  „De-abia plecaseși”, „Despărtire”, „Fii dulce și blajină”, „Logodna”, de Tudor Arghezi, cu Cătălin Pătru.

Filme în aer liber la Centrul Cultural „Ion Besoiu”

Centrul Cultural „Ion Besoiu” readuce cinematograful la Sibiu, într-un concept unic, și anume „Terasa cu flori”. În acest weekend, sâmbătă, sibienii pot viziona filmul “La Cinci Pasi de Tine”. O poveste cu doi tineri care se luptă cu o boală ireversibilă, care se întâlnesc și se îndrăgostesc pe holurile unui spital au de ales între a sta tot timpul la o distanță de cinci pași unul de celălalt, pentru a nu se contamina reciproc cu eventuale infecții. Duminică, va avea loc “Truman”. Un film despre doi prieteni din copilărie care se reîntâlnesc după mulţi ani. Julian şi Tomas vor petrece câteva zile de neuitat împreună. Vor râde, îşi vor aduce aminte şi vor plânge… pentru că reuniunea lor este şi un rămas-bun. Pentru posesorii de bilete, accesul la Terasa cu flori se face zilnic, începând cu ora 19.30, prin intrarea din dreapta a Centrului (partea cu Hotel Ramada). Proiecțiile cinematografice se desfășoară începând cu ora 21.00. Biletele se pot achiziționa online, pe platforma Eventbook.ro.

“Doi moldoveni în Ardeal” și “Născut în 2000” – Grădina BIS Teatru

DOI MOLDOVENI ÎN ARDEAL este un show comunitar, care îmbină umorul și sarcasmul, cu nostalgia și cu melancolia de peste Prut. Care Prut? Care granițe? Spectacolul combină confesiunea cu iz autobiografic, cu umorul brut, plonjând lingvistic în miezul și în diferențele unei limbi grăite, care ne ține închegați, zice-se, de ceva sute de ani.

Cei născuți în ’90. Au ajuns la vârsta oamenilor mari. La vârsta deciziilor importante. A procrea sau a nu procrea? Iată întrebarea.Trei actrițe, născute în 1990 și o a patra actriță, emigrantă în România anilor 2000, în România cea europeană. Spectacolul cuprinde poveștile lor, îndoielile lor, speranțele lor, dezamăgirile lor, spaimele lor, visele lor. Și pruncii lor, care fac primii pași, rostesc primele cuvinte. Bilete aici – https://www.iabilet.ro/bilete-bis/ 

 

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu