bărbatul mort după ce a căzut de pe biserică - itm sibiu face verificări

Un bărbat a murit în cursul zilei de joi după ce a căzut de pe cupola unei biserici din localitatea Lazaret. Inspectorii ITM Sibiu s-au deplasat la fața locului pentru a verifica dacă a fost un accident de muncă. 

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a murit după ce a căzut de pe cupola unei biserici. Acesta s-a prăbușit pe acoperiș. Din păcate, echipajele Smurd care s-au deplasat la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el, decât să constate decesul.

„Bărbatul de aproximativ 40 de ani a căzut de pe cupola unei biserici de la o înălțime de peste 3 metri, pe acoperișul acesteia”, a anunțat, joi, Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. bărbatul mort după ce a căzut de pe biserică - itm sibiu face verificări

În urma celor întâmplate, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Sibiu a trimis, în cursul dimineții de vineri, o echipă în teren pentru a verifica dacă a fost vorba despre un accident de muncă. „ITM Sibiu a trimis o echipă în teren pentru a verifica împrejurările în care s-a produs evenimentul. Dacă se dovedește că a fost un accident de muncă, se vor face cercetări”, spune Ana Gancea, purtătorul de cuvânt al ITM.

În urma verificărilor se va stabili dacă tragicul eveniment va fi încadrat la accident de muncă.

Ultima oră

Comentariul meu