bărbat urmărit în trafic prin sibiu - polițiștii l-au blocat în țiglari
foto: arhivă

Mai multe echipaje de poliție, poliție locală și jandarmi au urmărit, în trafic, prin Sibiu un bărbat aflat la volanul unui autoturism care prezenta avarii. Omul a fost blocat pe strada Țiglari. 

„La data de 19 august, în jurul orei 17,30, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au observat în trafic un autovehicul care în partea din spate prezenta avarii”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Echipajul de poliție a solicitat sprijinul poliţiştilor aflaţi în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică, în același timp procedând la urmărirea în trafic a mașinii. În sprijin au venit un echipaj al Poliției Locale, un echipaj de jandarmi și încă o patrulă de poliție din cadrul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu.

Pe strada Țiglari din municipiul Sibiu bărbatul a fost blocat. Acesta nu avea permis de conducere. „S-a reușit oprirea în trafic a autovehiculului, polițiștii constatând că la volanul acesteia se află un bărbat, în vârstă de 45 de ani, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. Cu privire la mașină, s-a constatat că nu are încheiată poliță de asigurare RCA valabilă, motiv pentru care s-a aplicat și o sancțiune contravențională în valoare de 2.000 lei”, mai spune Lazăr.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere (art. 335 alin. 1 din Codul penal).

Ultima oră

Comentariul meu