sibieni avertizați pentru că nu au respectat măsurile anticovid

Oamenii legii continuă verificările printre sibieni pentru a vedea dacă aceștia respectă măsurile impuse de autorități pentru a evita răspândirea coronavirusului. Marți, 666 de sibieni au trecut prin verificările polițiștilor.

În cursul zilei de 18 august, 236 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă.

Cu această ocazie, au fost verificate 666 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse; de asemenea, au fost verificate 60 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 4 mijloace de transport în comun.

În cadrul acțiunilor, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale cu avertisment pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Polițiștii locali au aplicat 3 sancțiuni contravenționale cu avertisment pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

În urma verificărilor efectuate de DSVSA, în cadrul a 3 societăți comerciale, nefiind identificate abateri.

Vă reamintim faptul că puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

 

Ultima oră

Comentariul meu