peste 700 de persoane verificate luni la sibiu - s-au dat și amenzi
FOTO: arhivă

Ppeste 230 de polițiști, jandarmi și polițiști locali sibieni au fost angrenați în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă. S-au din nou amenzi pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID.

Luni, au fost verificate 750 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse. De asemenea, au fost verificate 54 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 4 mijloace de transport în comun.

„În cadrul acțiunilor, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, astfel: 12 persoane au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, iar 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991, în context COVID 19”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Polițiștii locali au aplicat 5 sancțiuni contravenționale cu avertisment, din care 4 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și una pentru nepurtarea sau purtarea necorespunzătoare de către pasageri, a măștii de protecție, în mijlocul de transport pe toată durata călătoriei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de DSVSA, în cadrul a 9 societăți comerciale, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11.200 lei pentru depozitare si etichetare necorespunzătoare a produselor alimentare.

Vă reamintim faptul că puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

Ultima oră

Comentariul meu