a dispărut portocală - familia cere ajutorul sibienilor

Portocală își caută drumul spre casă. În urmă cu patru zile, acesta a dispărut din fața blocului în care locuiește, iar de atunci nimeni nu l-a mai văzut. Familia lui cere ajutorul sibienilor. a dispărut portocală - familia cere ajutorul sibienilor

Motanul Portocală este un motan iubit. Iubit de familie, de prieteni, de vecini. Cu toții sunt îngrijorați de când a dispărut. Oamenii dragi lui au lipit afișe prin cartierul Tilișca și au postat anunțuri în grupurile de profil de pe Facebook, cu speranța că cineva îl va aduce înapoi acasă. Are deficiențe de văz și de auz, iar faptul că acum e plecat nu poate decât să-i neliniștească pe părinții lui adoptivi.

„Portocală a dispărut vineri, 14 august, între orele 21,30-23,00, de pe strada Tilișca, Fundătura Brazilor. La acea oră eu am plecat de acasă, iar el a rămas afară. Obișnuiește să stea afară, nu îi place să stea singur între patru pereți. Toți vecinii îl iubesc, este drăgăstos și nu a fugit niciodată până acum. Stătea afară, dar nu părăsea perimetrul blocului. Dar când m-am întors acasă nu l-am mai găsit”, spune Oana, mămica adoptivă a lui Portocală.

Căutările au început încă de vineri seara. Portocală nu a fost văzut de vecini, nu e în garajele oamenilor din cartier, nu e sub mașini, nici în scări de bloc. Dacă cineva l-a văzut, este rugat să o anunțe pe Oana. Portocală trebuie să se întoarcă la familia lui. a dispărut portocală - familia cere ajutorul sibienilor

Portocală este un motan norocos. A fost găsit pe stradă, când era pui, de către Oana. Era murdar și bolnav, însă tratamentele medicilor, dar și dragostea oferită l-au ajutat să se facă bine. Au trecut doi ani de atunci și, după toate acele suferințe, se simțea foarte bine. „L-am găsit când era mic, era vai de capul lui, bolnav, cu probleme la urechi și nu vedea bine. Abia se putea orienta. Era foarte slab. L-am ținut în casă, l-am tratat, ulterior l-am sterilizat, iar acum este un motan fericit, bine făcut. Săracul de el, după cât a suferit, când s-a făcut bine… a dispărut”, spune, cu tristețe, Oana.

Haideți să facem o faptă bună și să o anunțăm pe Oana, la numărul de telefon 0757 357 472, dacă îl vedem pe Portocală.

Ultima oră

Comentariul meu