video: nesimțirea e la ea acasă - o femeie aruncă gunoaiele din mașină pe stradă la sibiu

Ne dorim o țară ca afară, ne dorim să trăim în civilizație și pretindem că suntem oameni înzestrați cu o educație exemplară… Dar, când ieșim în lume, ne comportăm ca în junglă. Nu toți, bineînțeles. Unele persoane, însă, n-au înțeles încă rolul și importanța bunului simț într-o societate. 

Când nu mai ai loc de gunoaiele din mașină, n-ai de ce să le arunci la tomberon. E prea mare deranjul. Este suficient să le atunci pe geam, fără jenă, că doar are cine să strângă după tine. Probabil astfel a gândit femeia din imaginile de mai jos, care în doar câteva secunde și-a curățat autoturismul.

YouTube video

Imaginile au fost surprinse în timpul nopții, pe strada Frunzei din Sibiu, de către un locatar. A zărit-o pe fereastră și nu i-a venit să creadă. Șoferița a pus mașina pe avarii și a aruncat un prim servețel. Câteva secunde mai târziu, l-a aruncat pe al doilea, după care filmarea se oprește.

Potrivit imaginilor video furnizate de un cititor Ora de Sibiu, femeia conducea un autoturism marca Audi, înmatriculat în județul Vâlcea.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii