team manager nou la csu sibiu - are doar 27 de ani

Staff-ul de conducere al BC CSU Sibiu este completat, o dată cu noul sezon, de Dragoș Bicher, un tânăr sibian cu multă experiență în baschet, care de-a lungul timpului s-a implicat activ, din postura de reprezentant al Asociației al 6-le jucător, în tot ceea ce înseamnă promovarea fenomenului BC CSU Sibiu.

În vârstă de 27 de ani, Dragoș Bicher a fost, în primul rând, unul dintre suporterii care au crescut alături de echipa de baschet a Sibiului. Pasionat de publicitate, el s-a specializat în acest domeniu și activează în cadrul agenției proprii de mai bine de 4 ani. Dar pasiunea pentru baschet a ocupat un loc important în sufletul său, dovadă stau și proiectele de promovare a baschetuluilui în care a fost implicat, ca și fan înfocat. Obișnuit să activeze într-un mediu intercultural, după experiența acumulată într-o mobilitate Erasmus+ și prin activitatea derulată în Erasmus Student Network Sibiu și România, unde a fost presedinte, Dragoș vine la BC CSU Sibiu cu mult entuziasm și dorință de a aduce un plus în activitatea echipei.

“Sunt foarte entuziasmat de propunerea clubului de a mă alătura echipei. Din 27 de ani, 21 i-am trăit ca fan CSU și în fiecare an realizam că pasiunea crește. Am fost foarte bine primit de toata echipa și toți au avut deschidere către ideile mele. Avem mult de munca și îmi doresc din tot sufletul ca rezultatele să fie la nivelul așteptărilor tuturor!”, a declarat Dragoș Bicher, team manager al BC CSU Sibiu.

”Ne bucurăm mult că Dragoș s-a alăturat echipei, după ce ani la rând a fost alături, trup și suflet, de BC CSU Sibiu, din postura de suporter implicat. Sunt convins că ne va aduce un plus în organizație și mult dinamism în parteneriatele pe care le vom dezvolta  și va reuși să ajute enorm staff-ul echipei. Îi spunem ”Bun venit!” și sper ca împreună să reușim multe lucruri frumoase pentru familia galben-albastră!”, a declarat Laurențiu Buduleci, președintele secției de baschet a BC CSU Sibiu.

Momentan, BC CSU Sibiu așteaptă detalii referitoare la startul competițiilor interne și internaționale pentreu a stabili data concretă a reunirii lotului și toate detaliile privind perioada de pregătire.

Ultima oră

Comentariul meu