sibieni fără permis, prinși la plimbare pe drumurile din județ
FOTO: arhivă

Polițiștii sibieni au depistat, în trafic, doi bărbați fără permise de conducere. Amândoi s-au ales cu dosare penale. 

„La data de 14 august, în jurul orei 17,30, polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Orlat au depistat în trafic, pe str. Principală din Poiana Sibiului, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 19 ani, localnic. Polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul nu are asigurarea obligatorie RCA valabilă, motiv pentru care a fost reținut certificatul de înmatriculare și plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului și aplicată sancțiune contravențională”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Pe numele tânărului s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere (art. 335 alin. 1 din Codul penal).

De asemenea, la data de 16 august, în jurul orei 10,00, polițiștii din Tălmaciu au oprit pe raza orașului un autoturism la volanul căruia a fost depistat cu localnic, în vârstă de 37 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. Ca urmare a acestui fapt, pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere (art. 335 alin. 1 din Codul penal).

 

Ultima oră

Comentariul meu