peste 1.000 de persoane în carantină la sibiu
foto: arhivă

Numărul persoanelor aflate în carantină și izolare la domiciliu a crescut considerabil în județul Sibiu. Sunt peste o mie de oameni monitorizați de CJCCI.

Conform legii nr 136/18.07.2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, CJCCI are în monitorizare un număr de 1.110 de persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 93 persoane în izolare la domiciliu.

Sprijin telefonic
Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției care își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu oferă în continuare sprijin cetățenilor prin răspunsul prompt și eficient la solicitările sosite prin intermediul celor două linii telefonice 0269-211254 și 0269-216103. În ceea ce privește numărul de apeluri din ultimele 24 de ore, acestea au însumat un număr de 79 de apeluri ca urmare a noilor prevederilor legale.

„În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 47 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 109 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală”, transmit reprezentanții Prefecturii Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu