doi bolnavi de coronavirus din sibiu au decedat
Sursa: newmoney.ro

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a transmis, la ultima informare de sâmbătă, că 50 de persoane infectate cu noul coronavirus au decedat. Dintre acestea, două decese s-au înregistrat în județul Sibiu.

„Până astăzi, 2954 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. În intervalul 14.08.2020 (10:00) – 15.08.2020 (10:00) au fost înregistrate 50 de decese (30 bărbați și 18 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Hunedoara, Maramureș, Olt, Prahova, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vrancea,Ilfov și Municipiul București”, informează GCS.

Potrivit datelor transmise de Prefectura Sibiu, avem două decese în județ. Este vorba despre un bărbat și o femeie.

Bărbatul avea 61 de ani, fiind înregistrat, la nivel local, ca fiind decesul cu numărul 73. Acesta avea următoarele comorbidități: Boală cardiovasculară inclusiv HTA, Diabet, Boală pulmonară cronică, Boală renală, rinichi unic chirurgical.

Femeia din Sibiu decedată avea 53 de ani. Comorbiditățile acesteia sunt: Boală pulmonară cronică, Obezitate. Ea este raportată drept decesul cu numărul 74, la nivel loca.

Vă reamintim că, în județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 1.182 de persoane (dintre care 1.109 adulți și 73 copii). Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 692 de persoane.

Ultima oră

Comentariul meu