update accident pe dn14 la copșa mică - cel puțin două persoane rănite
FOTO: arhivă

Două persoane, soț și soție, în vârstă de 79, respectiv 70 de ani, au fost rănite într-un accident rutier ce s-a petrecut pe DN14, la Copșa Mică.

UPDATE

Pe DN14, în zona accidentului de la Copșa Mică, traficul rutier s-a reluat pe ambele sensuri.

Știrea inițială

Din primele cercetări efectuate de către polițiștii rutieri, se pare că șoferul unui autoturism, în vârstă de 69 de ani, din Mures, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 79 de ani din Dumbrăveni. „Traficul in acest moment se desfasoara alternativ, pe un singur sens. Accidentul s-a produs pe sensul de mers Mediaș – Sibiu. Politistii rutieri sunt la fata locului si continua cercetarile”, anunță Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma accidentului, două persoane, soț și soție, au fost rănite. S-au deplasat la fața locului echipaje SMURD și SAJ. „La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru trei persoane implicate, dintre care un bărbat de cca 79 de ani și o femeie de aproximativ 70 de ani au fost transportate la spital. Echipajul SMURD a transportat la CPU Mediaș bărbatul cu contuzie toracică, conștient”, anunță Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Echipajul SAJ a preluat-o pe soția șoferului care circula regulamentar. „Echipajul SAJ a asistat două victime, un bărbat de 71 ani care a prezentat o contuzie membrul superior și care a refuzat transportul la spital, și o femeie de 70 ani care prezintă contuzie de torace anterior și posterior. Femeia este transportată la CPU Mediaș în stare stabilă”, spune Genu Scridon, purtător de cuvânt SAJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu