amenzi și avertismente la sibiu pentru nerespectarea măsurilor anti-covid
foto arhivă

Aproape 250 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați, joi, în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă în județul Sibiu.

Cu această ocazie, au fost verificate 436 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse; de asemenea, au fost verificate 68 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 4 mijloace de transport în comun. În cadrul acțiunilor au fost aplicate 21 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

„În urma verificărilor efectuate de DSVSA, în cadrul a 11 societăți, au aplicat o sancțiune contravențională în valoare totală de 10.000 lei pentru etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare, precum și un avertisment.

Personalul Sectorului Poliției de Frontieră Aeroport Sibiu a efectuat în data de 13.08.2020, activități de patrulare în zona aeroportului pentru verificarea respectării normelor de siguranță în contextul pandemic ( H.G. 476/2020 ). Au fost atentionate verbal 5 persoane cu privire la purtarea corectă a măștii de protecție”, spune reprezentanții Prefecturii Sibiu.

Vă reamintim faptul că puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

Ultima oră

Comentariul meu