soluții personalizate pentru sănătatea vederii, la sibiu - vezi totul mai clar cu chic optique

Protecția ochilor este foarte importantă pentru menținerea unei vederi sănătoase care asigură o viață mai bună. La Chic Optique, specialiștii combină tehnologia și inovația pentru a oferi cele mai bune soluții de optică medicală.

Vederea încețoșată, durerile de cap frecvente, ochii roșii sau senzația de nisip în ochi, sunt primele semne că trebuie să mergeți la oftalmolog.

De ce apar problemele de vedere 

Potrivit unui studiu realizat de Organizația Mondială a Sănătății, 94% dintre persoanele cu vârsta de peste 40 de ani, au probleme de vedere. Din păcate, destul de mulți apelează la soluții care, în loc să ajute, pot agrava afecțiunile oculare deja existente sau pot duce la apariția altora noi. De aceea, specialiștii vederii ne recomandă ca, anual, să facem un consult optometric sau oftalmologic profesionist. Lentilele pentru ochelari alese corect oferă un confort excelent atât pentru vedere, cât și pentru viața de zi cu zi.soluții personalizate pentru sănătatea vederii, la sibiu - vezi totul mai clar cu chic optique

Chic Optique – Sibiu, optică medicală și mult mai mult 

Într-un spațiu cald și primitor, magazinul Chic Optique le oferă sibienilor servicii de optică medicală (rame de vedere si de soare, lentile de ochelari, lentile de contact) și consultații la propriul medic specialist oftalmolog. Ochelarii sunt unul dintre cele mai bune moduri de a vă proteja vederea. Lentilele progresive sau monofocale sunt adaptate perfect purtătorului. Dacă urmați sfatul specialistului, puteți obține, într-un timp scurt, o vedere mult mai clară. Ramele sunt și ele importante dacă vă doriți un produs robust, ușor și rezistent. La Chic Optique, găsiți rame flexibile și rezistente, care combină tehnologia modernă cu preferințele sibienilor în materie de formă, culoare sau textură.soluții personalizate pentru sănătatea vederii, la sibiu - vezi totul mai clar cu chic optique

Chic Optique: „Sănătatea sibienilor este importantă pentru noi” 

Chic Optique Sibiu oferă servicii de optică medicală în condiții de siguranță sanitară și garantează respectarea normelor medico – sanitare, într-o perioadă în care trebuie să fim responsabili și este important, mai mult ca oricând, să avem grijă unii de alții.

Oferte imposibil de refuzat la Chic Optique Sibiu 

Oferta de servicii este variată la Chic Optique. Sibienii pot alege din sute de modele de rame, lentile de contact sau ochelari de soare, toate acestea fiind completate de service, servicii post- garanție și asigurare pentru produsele cumpărate. „Oferim o gamă largă de servicii de optică medicală, inclusiv cabinet propriu de consultații oftalmologice, cu medic specialist. Suntem parteneri Essilor și deținem aparatură completă pentru determinarea cu precizie a dioptriilor. Le oferim clienților noștri rame, lentile sau lentile de contact. De asemenea, la noi găsesc accesoriile necesare, montaj, service, servicii post – garanție și asigurare.soluții personalizate pentru sănătatea vederii, la sibiu - vezi totul mai clar cu chic optique

Avem peste 600 de modele de rame de ochelari, pentru adulți și pentru copii, iar dintre promoțiile pe care noi le aplicăm an de an împreună cu partenerul nostru Essilor România, oferim pentru lentile progresive campania “Descoperă ofertele Varilux 1+1”, cu garanție de acomodare de 4 săptămâni și asigurare inclusă pentru 2 ani, la lentilele achiziționate.

Un proiect care vine în întâmpinarea nevoilor vizuale corelate cu vremurile dificile pe care le traversăm cu toții, este disponibilitatea în rate fără dobândă, acordate pe loc, în magazin, a pachetelor, un avantaj considerabil pe care îl găsiți doar la noi.soluții personalizate pentru sănătatea vederii, la sibiu - vezi totul mai clar cu chic optique

Si pentru că nu uităm niciun pacient, la lentilele monofocale, plătești o pereche și primești o pereche de lentile de protecție solară, gratuit, cu sau fără dioptrii”, explică Cosmin Coțofan, managerul Chic Optique Sibiu. Sibienii pot scăpa de afecțiunile oculare și nu numai, programând un consult la cabinetul oftalmologic Chic Optique și lăsându-i pe specialiști să aibă grijă de sănătatea ochilor.

Magazinul Chic Optique Sibiu se află pe Șos. Alba-Iulia, Nr. 55, în Turnișor. Programările se pot face telefonic, la numerele 0726 53 06 49 sau 0269 22 95 37, sau trimițând un e-mail pe adresa programari@chicoptique.ro.

Informații actualizate despre servicii și oferte la zi, sunt postate cu regularitate și pe Facebook și Instagram chic.optique.sibiu.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu