două persoane duse la spital în urma unui accident pe dn14 la șeica mare
FOTO arhivă

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier ce s-a produs pe DN14 între Șeica Mare și Agârbiciu. Ambele au fost transportate la spital în Mediaș. 

Accident rutier s-a produs pe sensul de mers Sibiu – Mediaș. De vină este un șofer din Bistrița.

“Șoferul unui autoturism, in vârsta de 61 de ani, din Bistrița, s-a angajat in depășirea unei coloane de mașini fără a observa ca mașinile erau oprite pentru ca un autoturism angajat într-un viraj la stanga.

Pe acest fond se produce o coliziune între cele 2 mașini, cea angajata pentru a efectua virajul la stanga fiind condusă de un sibian de 37 de ani. Din accident rezulta vătămarea corporală a șoferului din Bistrița și a pasagerei din auto (61 de ani, BN)”, transmite Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje SMURD și SAJ.

“La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane implicate, neîncarcerate. O femeie de aproximativ 61 de ani a fost transportată la CPU Mediaș cu traumatism umăr și atac de panică iar un bărbat de aceeași vârstă a fost transportat la CPU Mediaș de către echipajul SAJ”, transmite Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu