veste importantă pentru toți proprietarii de terase din sibiu
foto: arhivă

De câteva zile, un zvon a circulat pe la urechile proprietarilor de terase din județul Sibiu. Multe persoane vorbeau despre noi decizii în ceea ce privește funcționarea acestora, în contextul prevenirii răspândirii infecției cu noul coronavirus. 

În mai multe orașe din România, Comitetele Județene pentru Situații de Urgență au luat decizia ca terasele să se închidă după ora 23,00 și să se redeschidă doar după ora 06,00 a doua zi. Deocamdată, la nivelul județului Sibiu, nu s-a luat o astfel de hotărâre. Reprezentanții Prefecturii au declarat, pentru Ora de Sibiu, că acesta este doar un zvon și că, în prezent, nu sunt discuții cu privire la programul de funcționare al teraselor.

Până în acest moment, autoritățile sibiene au hotărât să impună obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile deschise aglomerate. Odată ce se vor lua alte hotărâri la nivelul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, acestea vor fi comunicate. Până atunci, patronii teraselor pot sta liniștiți.

Ultima oră

Comentariul meu