update trei polițiști din cadrul ipj sibiu au coronavirus și 18 sunt în carantină

Trei polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. În acest sens, a fost demarată o anchetă epidemiologică la nivelul inspectoratului.

UPDATE

În urma anchetei epidemiologice desfășurate de DSP Sibiu, la nivelul I.P.J. Sibiu, trei polițiști sunt diagnosticați pozitiv cu SARS-CoV-2.

“Ca urmare a anchetelor epidemiologice efectuate de către DSP Sibiu, 18 angajați ai instituției au fost plasați în carantină la domiciliu. Precizăm faptul că, pentru fiecare situație în parte, s-a procedat de urgență la igienizarea și dezinfectarea spațiului de lucru/sediului, precum și a autospecialelor din dotare.”, anunţă reprezentanții Prefecturii Sibiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Prefectura Sibiu a anunțat faptul că un angajat din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu a fost confirmat pozitiv în urma testării SARS-CoV-2. “În ceea ce privește situația epidemiologică din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Sibiu, menționăm că o persoană a fost confirmată cu noul coronavirus și în acest sens Direcția de Sănătate Publică Sibiu a demarat o anchetă care este în desfășurare.”, transmite Prefectura Sibiu.

Știre în curs de actualizare

Ultima oră

Comentariul meu