Șase amenzi pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID la Sibiu - Un sibian n-a stat în carantină
foto: arhivă

Aproape 250 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați, marți, în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă. Sute de persoane, dar și zeci de societăți comerciale au fost verificate și s-au dat și șase amenzi

Cu această ocazie, au fost verificate 736 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse. De asemenea, au fost verificate 47 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 6 mijloace de transport în comun.

„În cadrul acțiunilor au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.500 de lei, din care 3 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, o sancțiuni contravențională pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea și o sancțiune contravențională la Legea nr. 61/1991, în context COVID-19.  În urma verificărilor efectuate de DSVSA, în cadrul a 9 societăți, au aplicat 2 avertismente si o sancțiune contravențională în valoare de 10.000 lei pentru depozitare necorespunzătoare a produselor alimentare”, informează reprezentanții Prefecturii Sibiu.

Personalul Sectorului Politiei de Frontiera Aeroport Sibiu a efectuat în data de 11.08.2020, activități punctuale la o societate comerciala din zona de plecări din incinta aeroportului pentru verificarea respectării normelor de siguranță în contextul pandemic ( H.G. 476/2020 ). Au fost atentionate verbal 7 persoane cu privire la purtarea corecta a măștii de protecție.

Vă reamintim faptul că puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

Ultima oră

Comentariul meu