simona halep revine pe teren la praga - decizia pentru us open după

După 6 luni de pauză, Simona Halep revine luni pe teren în turneul de la Praga. Românca va juca în proba de dublu alături de numărul 31 WTA, cehoaica Barbora Strycova. Cele două se vor înfrunta cu perechea formată din rusoaicele Veronika Kudermetova (40 WTA) şi Anastasia Pavlyuchenkova (30 WTA) în optimile turneului din Cehia.

Halep e la primul turneu de după pandemie. Ea a refuzat să ia parte la turneul de la Palermo de teamă că s-ar putea infecta cu COVID-19.

Nu doar Simona Halep joacă astăzi la Praga. Tot la proba de dublu, perechea formată din Monica Niculescu (136 WTA) şi Raluca Olaru dă piept cu Elixane Lechemia (965 WTA) şi Ulrikke Eikeri (248 WTA). La simplu, Irina Begu (82 WTA) şi Gabriela Ruse (173 WTA) le întâlnesc pe Dayana Yastremka (25 WTA) şi respectiv Tamara Korpatsch (113 WTA).

Halep a mărturisit că nu a decis încă participarea sa la US Open: „Decizia dacă voi juca în Statele Unite va fi luată după turneul de la Praga. Trebuie să fiu sigură și să văd ce schimbări va face organizatorul turneului cu carantina. Când știu totul cu siguranță, voi lua o decizie finală „, a spus Halep în conferința de presă ce precede turneuol de la Praga.

Ultima oră

Comentariul meu