drama sibianului care a vrut să se arunce de pe primăria nocrich

Sibianul în vârstă de 44 de ani, care, sâmbătă, s-a urcat pe clădirea primăriei din Nocrich și a amenințat că se aruncă de la înălțime, trăiește o adevărată dramă. Se pare că bărbatul a fost părăsit de soție, fiind nevoit să crească singur acum nouă copii. 

Detalii dramatice au ieșit la iveală în privința sibianului care a vrut să se sinucidă sâmbătă. Omul a fost părăsit de soția cu care avea nouă copii. Văzându-se nevoit să îi crească singur, bărbatul, copleșit de gânduri negre, s-a urcat pe acoperișul clădirii primăriei din Nocrich cu intenția de a se arunca în gol. drama sibianului care a vrut să se arunce de pe primăria nocrich drama sibianului care a vrut să se arunce de pe primăria nocrich

Din fericire, o tragedie a fost evitată. Cu ajutorul unui polițist negociator din cadrul IPJ Sibiu, omul a fost convins să coboare. „La fața locului a intervenit un politist negociator din cadrul I.P.J. Sibiu, care a reușit in scurt timp, aproximativ 15 minute, să il convingă pe barbat să coboare, fără a recurge la gesturi extreme care i-ar pune viața în pericol”, a anunțat, sâmbătă, după intervenție, Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Sibianul a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu. În acest caz, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) a fost anunțată pentru a dispune măsuri în privința celor nouă copii.

Ultima oră

Comentariul meu