video foto: sibian bătut cu bestialitate - tânărul, lăsat într-o baltă de sânge

Un tânăr a fost nenorocit în bătaie de un consătean. Sibianul a fost lăsat să zacă într-o baltă de sânge pe asfalt. Scandalul a avut loc în satul Nou din comuna Roșia, joi seară. 

Bătaia ar fi izbucnit în urma unor neînțelegeri mai vechi. Potrivit surselor Ora de Sibiu, cetățenii implicați în scandal se ceartă și se bat frecvent. Seara trecută însă, lucrurile au fost mai grave decât de obicei. Amândoi și-au împărțit pumni reciproc, unul dintre sibieni fiind lăsat să zacă pe asfalt, într-o baltă de sânge, până la venirea echipajelor medicale.

YouTube video

În urma celor întâmplate, s-au deplasat la fața locului și echipaje SMURD și ale Poliției. Tânărul căzut la pământ a fost transportat la spital. „Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, în data de 06.08.2020, în jurul orei 23:20, un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgență în satul Nou, comuna Roșia pentru acordarea de îngrijiri medicale unui băiat de circa 18 ani. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu conștient, cu traumatism cranio-cerebral”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

video foto: sibian bătut cu bestialitate - tânărul, lăsat într-o baltă de sânge

Deși imaginile sunt grăitoare, putându-se observa sânge atât pe hainele bătăușilor, cât și pe carosabil, nimeni nu a vrut să depună o plângere. „La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Postului de Poliție Roșia și în măsura în care oricare parte va depune plângere penală se vor face cercetări și se va dispune încadrarea juridică a faptei”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Toți cei implicați în scandal au fost identificați de oamenii legii, niciunul nefiind minor.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Sibian ?? Nu credeți că e prea mult spus??? Acest articol va fi preluat mai departe si va duce acest mesaj in mintea oamenilor despre Sibiu … In primul rând că este din judet, iar când zici sibian te gandesti la orasul Sibiu si, in al doilea rând in acel sat locuiesc multe persoane de etnie romă . Ceea ce si explică ce s-a întâmplat