râuri de lacrimi la gura râului după moartea fulgerătoare a lui radu - "un băiat atât de tânăr să se ducă așa"
Sursa: Facebook Radu Grozav

Tânărul care a murit, vineri la prânz, la Șeica Mică, era din Gura Râului. Radu, în vârstă de doar 21 de ani, s-a electrocutat în timp ce săpa o fântână. A murit pe loc. Familia și prietenii îl plâng acum pe Facebook. Zeci de mesaje au fost postate în ultimele ore pe pagina sa de socializare.

Radu, victima unui accident absurd

ISU Sibiu a fost solicitat să acorde ajutor medical unui bărbat de 21 de ani care s-a electrocutat la ieșire din Șeica Mică. Manevrele de resuscitare ale cadrelor medicale ajunse la fața locului au fost însă în zadar.

Citește și: Barbat-electrocutat-la-seica-mica-a-murit-pe-loc

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD la ieșirea din localitatea Șeica Mică, pentru acordarea asistenței medicale unui bărbat de aproximativ 25 de ani, electrocutat. La fața locului s-au efectuat manevrele de resuscitare și bărbatul a fost declarat decedat”, transmitea, la orele prânzului, Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Radu era în floarea vârstei și avea multe planuri de viitor. S-a dus la Șeica Mică pentru a câștiga un ban în plus. Fusese chemat ca să sape un puț. Potrivit martorilor, accidentul s-a petrecut în împrejurări greu de înțeles. Băiatul mergea spre râu când, accidental, firele de înaltă tensiune s-au rupt și au căzut peste el. N-a avut nicio șansă să scape cu viață. Inima i s-a oprit pe loc.

Lacrimi și multă durere au rămas în urma tânărului

Mesajele de condealențe curg pe pagina de socializare a tânărului de când s-a aflat despre moartea sa fulgerătoare.

“Nu-mi vine să cred. Un băiat atât de tânăr să se ducă așa”, “Drum lin spre ceruri, prieten drag!”, “Dumnezeu să te odihnească în pace, Răducu”, “Vei rămâne mereu în amintirea noastră”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de familie și prieteni.

Citește și: Barbat-electrocutat-la-seica-mica-a-murit-pe-loc

Ultima oră

Comentariul meu