ce facem în acest weekend la sibiu - recomandările noastre
Sursa: evz.ro

În acest sfârșit de săptămână, meteorologii anunță că mercurul din termometre va indica o temperatură ridicată, ceea ce înseamnă că este vremea perfectă pentru a petrece un weekend cu familia sau între prieteni.

Așa cum Sibiul prinde mai multă viață în weekend, vă prezentăm câteva activități și evenimente de care vă puteți bucura în zilele ce urmează.

În acest sfârșit de săptămână, vremea ține cu noi. Meteorologii anunță că mercurul din termometre va indica o temperatură cuprinsă între 27 și 32 de grade Celsius, ceea ce înseamnă că este vremea perfectă pentru a petrece un weekend cu familia sau între prieteni.

Așa cum Sibiul prinde mai multă viață în weekend, vă prezentăm câteva activități și evenimente de care vă puteți bucura în zilele ce urmează.

ABRACADABRA: MAGIA POVEȘTILOR LA SIBIU –  Teatrul GONG

Dacă vă era dor de magia spectacolelor invitate la Teatrul GONG acum este momentul ideal pentru distracție și voie bună. Marian Râlea și echipa sa colorată vă așteaptă la cele patru reprezentații ale spectacolului ABRACADABRA – MAGIA POVEȘTILOR LA SIBIU. Spectacolul se desfășoară în curtea interioară a Teatrului Gong, în zilele de vineri și sâmbătă, cu începere de la ora 18:00.Preţ biletului este de 14 lei.

Povestea poveştilor, după şi despre Ion Creangă – Grădina BIS

„Povestea poveștilor”, în regia lui Bogdan Sărătean, are la bază un scenariu inspirat din textul lui Creangă. Dramatizarea este plină de umor, spirit ludic și personaje pitorești: Eminescu (Alin Turcu), Creangă (Dumitru Stegărescu) și Tinca Vartic (Andrada Grosu). Spectacolul va avea loc sâmbătă și duminică de la ora 19:00. Prețul biletului pentru o persoană este de 40 lei, iar pentru două persoane, 70 lei.

A fost odată în ’46 – Grădina BIS

A fost odată în ’46” este spectacolul care pune în scenă doi tineri ce străbat amalgamul emoțiilor pe partiturile lui Chopin. Se întâlnesc în Moscova, în luna decembrie a anului 1946 la un concert. Se iubesc cu joacă, cu frică, cu nerăbdare, cu gelozie, cu bucurie, cu lacrimi, cu dor. Conexiunea dintre cei doi transcende ori ce fel de limite pentru că “iubirea nu dispare niciodată”. Spectacolul va avea loc vineri de la ora 19:00, iar prețul biletului este de 40 lei (Single) și 70 lei (Double).

Târgul comunităților rurale – Muzeul ASTRA

Gazdele de la Târgul de țară îi vor întâmpina pe vizitatorii Muzeului ASTRA îmbrăcați în straie tradiționale și vor ilustra prin ateliere meșteșugărești, dansuri populare și ateliere gastronomice ocupația lor strămoșească: păstoritul. Acțiunea va avea loc duminică, 9 august, între orele 10 și 16, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, la Târgul de țară.

Festivalul ICon Arts Transilvania

Festivalul ICon Arts Transilvania se va încheia pentru al patrulea an consecutiv sâmbătă, 9 august, la miezul zilei, pe domeniul Conacului Apafi din Mălâncrav, într-o atmosferă de garden party, marcată de simplitate, unde publicul este invitat să asculte recitalurile claselor de Violoncel, Contrabas, Flaut și Jazz. Evenimentul se va încheia prin așteptata Șezătoare postmodernă care adresează o invitație la degustare de vinuri și gastronomii locale. Intarea este liberă, doar prin rezervare solicitată la adresa reservations@iconarts.ro, în limita locurilor disponibile. Programul detaliat este pe pagina de Facebook ICon Arts.

Lacurile Ocna Sibiului

În staţiunea aflată la doar 17 km de Sibiu, turiştii găsesc lacuri cu ape sărate, plaje amenajate şi peste 40 de pensiuni. Un sejur terapeutic poate contribui la îmbunătățirea stării de sănătate, dar și a condiției fizice și psihice. Prețurile nu s-au schimbat de doi ani de zile. În perioada de sezon, prețul biletului de intrare pentru adulți este 25 lei în intervalul orar 07:00-18:00, iar pentru copii, taxa este de 10 lei. După ora 18:00 prețurile sunt reduse, biletul pentru adulți costă 15 lei iar copiii sub 18 ani au acces gratuit. Tariful pentru parcare este 5 lei/intrare

 

 

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu