prețurile fructelor și legumelor în piețele din sibiu - cât mai costă roșiile românești și pepenii
foto: arhivă

Piețele agroalimentare din Sibiu sunt deschise și aprovizionate zilnic cu produse proaspete. La Cibin, Rahova și Vasile Aaron sibienii găsesc legume românești de sezon, fructe și verdețuri. 

La piața Cibin, un kilogram de cartofi costă între 2,5 și 3 lei, în piața Rahova între 1 și 3 lei/kg, iar la piața Vasile Aaron sibienii vor da pe un kilogram de cartofi între 1,5 și 3 lei. Roșiile românești costă, la piața Cibin 3 – 6 lei/kg, la piața Rahova 3 – 12 lei/kg, iar în piața Vasile Aaron 4 – 6 lei/kg. Pepenele roșu costă, în toate cele trei piețe, între 2 și 3 lei kilogramul, iar porumbul pentru fiert costă la Cibin 1,5 lei/bucata, în piața Rahova 1 – 2 lei/bucata, iar în piața Vasile Aaron 1,5 – 2,5 lei/bucata.

La piață găsiți ardei gras, ardei kapia, vinete, morcovi, ceapă, dovlecel și fasole, dar și caise, piersici, mere, pere și prune. Atașăm mai jos listele cu prețurile legumelor și fructelor din fiecare piață agroalimentară din Sibiu.

prețurile fructelor și legumelor în piețele din sibiu - cât mai costă roșiile românești și pepenii prețurile fructelor și legumelor în piețele din sibiu - cât mai costă roșiile românești și pepenii prețurile fructelor și legumelor în piețele din sibiu - cât mai costă roșiile românești și pepenii

Vă reamintim că, începând cu data de 3 august, masca a devenit obligatorie și în spațiile deschise din județul Sibiu. Conducerea Piețe Sibiu SA a anunțat prin intermediul unui anunț publicat pe Facebook, faptul că purtarea măștii de protecție este obligatorie în piețele agroalimentare din Sibiu, respectiv în Piața Cibin, Piața Rahova și Piața Vasile Aaron, în cursul săptămânii, de luni până vineri de la ora 15.00 până la ora 18.00 și permanent sâmbăta și duminica.

Sursa foto: Piețe Sibiu/Facebook

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Azi am fost in piata rahova, si nimeni din cei ce vand la tarabe nu purta masca, niciunul dintre vanzatori; bataie de joc.Pot sa-mi pun si 3 masti,degeaba daca ceilalti nu poarta. Controale nici vorba, dar la tv toata ziua de dimineata pana seara numai asta aud “poarta masca corect bla bla”, o port degeaba din cauza celorlalti care nu respecta regulile.