video - remiză pentru hermannstadt în ultima etapă. sibiul termină sezonul pe locul opt
FOTO - FC HErmannstadt / Facebook

FC Hermannstadt a ratat la mustață să termine sezonul cu o victorie. Sibienii au făcut 2-2 cu Poli Iași și termină sezonul pe locul doi în play out și respectiv opt în clasamentul general al campionatului.

Sibienii, scăpați deja de retrogradare, au deschis scorul rapid, în minutul 7, prin Stoica, dar avantajul nu a ținut mult, anunță DigiSport. Luckassen a înscris 11 minute mai târziu, după o acțiune colectivă a ieșenilor, și a stabilit scorul pauzei.
Răzvan Dâlbea a înscris în minutul 79, cu capul, după ce a fost scăpat din marcaj de Doru Popadiuc, iar totul părea să se îndrepte către o nouă victorie a echipei lui Ruben Albes. Dar nu a fost așa.
Ieșenii au obținut un penalty în prelungirile partidei, iar veteranul Andrei Cristea, care a anunțat că plănuiește să mai joace încă un an, l-a transformat.

YouTube video

S-a terminat 2-2, iar Hermannstadt încheie sezonul pe locul opt, cu 35 de puncte. Poli Iași a terminat pe 12, cu 30 de puncte, la un singur punct distanță de FC Voluntari, care a pierdut cu Chindia.

Ultima oră

Comentariul meu