tragedia de miercuri dimineață - sibianul zdrobit de tir avea doar 24 de ani

Aurel-Cătălin și-a pierdut viața, miercuri dimineață, în timp ce conducea un autoturiam pe centura Mediașului. Din cauza vitezei, într-o curbă periculoasă, a pierdut controlul direcției de mers și s-a izbit violent de un TIR. Sibianul a fost zdrobit de fiare și a murit pe loc. 

Sibianul avea doar 24 de ani și locuia în Bîrghiș. Se îndrepta spre Sibiu atunci când, într-o fracțiune de secundă, a pierdut controlul volanului și s-a ciocnit cu un TIR. Imaginile de la fața locului sunt teribile. Grămezi de fiare, geamuri sparte, portiere îndoite. Impactul a fost atât de violent încât medicii veniți de urgență la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânăr. tragedia de miercuri dimineață - sibianul zdrobit de tir avea doar 24 de ani

Viteza i-a adus sfârșitul

Primele cercetări desfășurate la fața locului indică faptul că accidentul s-a petrecut pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum. Oamenii legii spun că totul s-a petrecut într-o curbă periculoasă.

„Din primele cercetări, accidentul rutier s-a produs in următoarele împrejurări: un conducator auto in vârsta de 24 de ani, din Bîrghiș, în timp ce conducea auto pe centura ocolitoare a mun. Mediaș, spre mun. Sibiu, a pierdut controlul asupra mașinii și a pătruns pe contrasens unde a intrat frontal intr-un TIR, condus de un bărbat de 48 de ani din Bistrița Năsăud. Cauza probabilă a accidentului: viteza neadaptată la condițiile de drum, într-o curbă deosebit de periculoasă”, a transmis Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

tragedia de miercuri dimineață - sibianul zdrobit de tir avea doar 24 de anitragedia de miercuri dimineață - sibianul zdrobit de tir avea doar 24 de aniAurel-Cătălin era blocat între fiarele mașinii

Când pompierii au ajuns la fața locului, la scurt timp după producerea tragediei, l-au găsit pe tânărul sibian încarcerat. Era blocat între mormanele de fiare. Din păcate, Aurel-Cătălin nu mai are în viață. Medicii au constatat decesul.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD, în municipiul Mediaș. La fața locului s-a intervenit pentru descarcerarea unui bărbat de circa 24 de ani, decedat în urma accidentului”, a transmis Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Mai bine de două ore, în zonă, traficul a fost blocat.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Nu văd tragedia. Un prost cu viteza, incepator si foarte curajos a dst față în față cu legile fizicii pe care sigur nu le știa.
    Selecție naturală.