micuța andreea din sibiu duce o luptă grea pentru viață - are nevoie de ajutor

Andreea Teușan este o fetiță din Sibiu, care la vârsta de doar trei anișori jumătate, a trecut prin suferințe mari. În urmă cu un an jumătate, părinții copilei au fost îngenucheați de o veste cumplită. Copila suferă de o boală grea, medicii au stabilit diagnosticul de epilepsie.

Din cauza unor convulsii repetate, care se agravau treptat, fetița de trei anișori a fost internată la Terapie Intensivă, iar în urma unui RMN i s-au descoperit leziuni pe creier. Medicii au stabilit un diagnostic grav, fetița suferea de epilepsie. Părinții copilei au făcut nenumărate demersuri și investigații pe la cei mai buni medici din România, însă cazul micuței Andreea este prea dificil și, din păcate, medicina din România este neputincioasă în cazul ei. Părinţii si rudele micuţei au căutat ajutor în afara ţării, dar majoritatea clinicilor o refuzau pe Andreea, motivând că este un caz prea dificil. Din fericire, rugăciunile părinților și a celor apropiați au fost auzite și, într-un final, fetița a fost acceptată de o clinică din Turcia.

Andreea a inceput tratamentul la spitalul Koç University din Istanbul

În urma mai multor investigații, medicii de acolo cred că boala ce o chinuie pe Andreea este encefalita autoimună. Micuța a început tratamentul și starea ei este stabilă. “Din fericire, Andreea nu a mai făcut convulsii. Cu toate acestea, încă nu se poate mişca, se hrănește prin sondă, nu poate vorbi şi încă nu avem un diagnostic sigur. Medicii sunt nesiguri în exprimarea unui diagnostic concret, fiind un caz atât de greu. De aceea, vor mai urma investigaţii pentru stabilirea diagnosticului şi pentru ca Andreea să fie cât mai prezentă.”, spune mama Andreei, Cristina Teuşan.

Costul tratamentului depășește puterile părinților

Medicii din Istanbul au estimat un cost pentru investigațiile inițiale de care ar avea nevoie fetița, acesta este de aproximativ 32.000 de dolari, însă acesta poate crește, în funcție de rezultatele testelor și de evoluția bolii. Părinții sunt plini de speranță și cred în ajutoul oamenilor cu suflet mare. “Din păcate investigaţiile sunt costisitoare şi vă cerem ajutorul în continuare. Nu vrem să ratăm singura şansă ca Andreea să devină un copil normal. Vă mulţumim.”, a mai spus mama fetiţei.

Cum o putem ajuta?

Cine vrea să contribuie la salvarea micuței Andreea, poate dona 2 Euro prin transmiterea unui simplu SMS la 8832, cu textul “ANDREEA”. Fiecare mesaj trimis înseamnă o şansă în plus pentru sănătatea şi viitorul fetiței.

Titular cont: ANDREI TEUȘAN IOAN

Pentru EURO: RO89BTRLEURCRT0296401801

Pentru RON: RO15BTRLRONCRT0296401802

Număr telefon: 0749883155 Cristina Teușan

0743631363 Andrei Teușan

Ultima oră

Comentariul meu