foto: da, se poate! exemplu de distanțare socială la muzeul brukenthal din sibiu

Sunt imaginile zilei la Sibiu. Mai multe persoane care așteaptă să intre în Muzeul Brukenthal din centrul urbei de pe Cibin demonstrează că măsura distanțării sociale poate fi respectată. 

Zeci de persoane și-au așteptat rândul pentru a vizita Muzeul Național Brukenthal din Piața Mare a Sibiului. Oamenii au păstrat distanța unii de ceilalți și mulți au purtat măști de protecție. foto: da, se poate! exemplu de distanțare socială la muzeul brukenthal din sibiufoto: da, se poate! exemplu de distanțare socială la muzeul brukenthal din sibiu „Se poate! Astăzi, orele amiezii, în cursul săptămânii, zeci de vizitatori stau la coada pentru a vizita Muzeul Național Brukenthal! Având asigurate toate masurile obligatorii pentru vizitarea Muzeului Național Brukenthal, cei interesati așteaptă în Piață Mare din Sibiu sa poată sa descopere minunatele expoziții permanente și temporare!”, se arată pr pagina de Facebook Brukenthal National Museum / Muzeul Național Brukenthal.

Sursa: Facebook Brukenthal National Museum / Muzeul Național Brukenthal

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Distantati sunt neuronii celui care a introdus termenul de „distantare sociala” in limba romana…evident la fel de distantati sunt si neuronii celor care au preluat temenul si-l folosesc fara sa priceapa ce scriu/zic.