autoritățile verifică dacă se respectă măsurile anti-covid la sibiu – marți s-a dat o amendă de 10.000 lei
foto: arhivă

Aproape 200 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați, marți, în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă.

Au fost executate acțiuni punctuale independente de către polițiștii din cadrul I.P.J. Sibiu pentru verificarea măsurilor de izolare/carantină, de protecție individuală pe terase, în alte spații publice și în mijloacele de transport în comun și de către polițiștii locali, pentru verificarea măsurilor de protecție individuală în mijloacele de transport în comun.

„Cu această ocazie, au fost verificate 263 de persoane, 2 societăți comerciale/PFA și 2 mijloace de transport în comun. Ca urmare a verificărilor efectuate au fost identificate și avertizate în scris 7 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală. În urma verificărilor efectuate de DSVSA, în cadrul a 8 societăți, au aplicat 2 avertismente si o sancțiune contravențională în valoare de 10000 lei pentru depozitare necorespunzătoare a produselor alimentare”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Prefectura le reamintește cetățenilor faptul că pot sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165. 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ce prostie sunt comunicatele acestea zilnice. Adica 200 de politisti si jandarmi au dat 9 avertismente si o amenda. S-au spetit de atata munca. Si amenda nu a fost data pentru nerespectarea masurilor anti-Covid.
    Intrand in trei magazine si mergand o ora cu autobuzul gasesti mai multe persoane care nu respecta nicio regula decat au gasit cei 200 .Sa ne miram ca situatia se inrautateste ?