societate din sibiu amendată cu 10.000 lei pentru igienă deficitară
FOTO: arhivă

Autoritățile continuă acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă. În cursul zilei de luni, o societate a fost amendată cu 10.000 de lei pentru igienă deficitară. 

„În cursul zilei de 3 august a.c., 236 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă. Au fost executate acțiuni punctuale independente de către polițiștii din cadrul I.P.J. Sibiu pentru verificarea măsurilor de izolare/carantină, de protecție individuală pe terase, în alte spații publice și în mijloacele de transport în comun și de către polițiștii locali, pentru verificarea măsurilor de protecție individuală în mijloacele de transport în comun. Cu această ocazie, au fost verificate 242 persoane și un mijloc de transport în comun”, informează Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În urma verificărilor efectuate de DSVSA, în cadrul a cinci societăți, au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 10.000 lei pentru igienă deficitară.

Prefectura le reamintește cetățenilor că pot sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

„Numărul cazurilor de infecție cu noul Coronavirus este în creștere la nivel național, astfel că protejarea sănătății voastre și a celor dragi prin respectarea recomandărilor de igienă, distanțare socială și purtarea măștilor de protecție trebuie să devină prioritară și pentru dumneavoastră!”, transmit reprezentanții Prefecturii Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu