deseuri electrice sibiu

Deșeurile electrice nu se aruncă la ghenă, lângă gunoiul menajer, pentru că materialele din care sunt făcute sunt poluante. Există însă o soluție pentru asta.

Fie că vorbim despre televizoare, frigidere, telefoane mobile, mașini de spălat, cuptoare cu microunde sau aspiratoare, toate conțin componente non-biodegradabile, adică substanțe toxice periculoase. Nu afectează doar mediul înconjurător, ci și sănătatea oamenilor. Atunci când toate aceste aparate electrice și electrocasnice se strică, suntem nevoiți să achiziționăm altele noi. Dar cum scăpăm de cele vechi? Ei, bine, o firmă din Sibiu le ridică de la domiciliu, apoi le reciclează. Iar totul se întâmplă în mod gratuit.

Orice aparat care „se bagă în priză” sau funcționează cu baterii intră în categoria DEEE, adică Deșeuri de Echipamente Electrice și Electronice. Atunci când se strică, vrem să scăpăm cât mai repede de ele, pentru a face loc celor noi. Televizoarele, frigiderele, telefoanele mobile ori mașinile de spălat stricate nu se aruncă nici la gunoi în spatele blocului, nici pe câmp și nici la colțul străzii. O firmă din Sibiu îi îndeamnă pe sibieni să contribuie la creșterea calității mediului înconjurător și, implicit, la îmbunătățirea aspectului estetic al județului. Firma preia GRATUIT deșeurile electrice de la domiciliul doritorilor.cum să scapi gratis și fără efort de orice vechitură electrică. programează-te la numărul de telefon 0757-845-166

„ Numărul solicitărilor pentru ridicare de la domiciliu este în creștere,semn că sibienii sunt tot mai conștienți de faptul că deșeurile electrice nu se aruncă la gunoi și nu se predau colectorilor neautorizați” spune Alexandru Gancea, administratorul societății.

Aparat electric stricat? Trimite-l la reciclat!

Programările se fac la numărul de telefon 0757 845 166, iar în maxim 36 de ore de la confirmarea comenzii, firma sibiană le ridică gratuit de la adresa menționată. În categoria deșeurilor intră mașinile de spălat, frigiderele, televizoarele, dar și alte aparate de dimensiuni mici cum ar fi telefoanele, lămpile, xerox-uri, imprimantele, blenderele – deci tot ce funcționează cu baterii sau curent.

Cu ajutorul centrului de colectare din Sibiu, scapi de toate aceste aparate, dar protejezi și mediul, fiindcă totul ajunge la reciclat.

„Recunoscând importanța demersului de educare și conștientizare a populației privind deșeurile electrice și electronice, dar și creșterea calității mediului și implicit a calității vieții locuitorilor din județul Sibiu, precum și îmbunătățirea aspectului estetic al județului, ne obligă moral, pe noi toți, la acțiune! Noi îți preluăm deșeurile electrice”, spun reprezentanții firmei de colectare.

Soluții pentru firme sau instituții

Centrul de colectare deșeuri electrice ridică obiectele atât de la domiciliul persoanelor fizice, cât și de la sediul persoanelor juridice. Persoanelor juridice sau instituțiilor li se va emite un proces verbal cu obiectele predate. Procesul verbal este necesar pentru scoaterea din gestiune a echipamentelor electrice casate, întregul proces de colectare, transport și manipulare fiind gratuit.

După preluarea de la domiciliu sau de la sediul firmei, deșeurile ajung în depozitul firmei de colectare unde sunt cântărite,inventariate și sortate pe categorii, iar mai apoi trimise spre fabrica de reciclare.cum să scapi gratis și fără efort de orice vechitură electrică. programează-te la numărul de telefon 0757-845-166

Pentru alte detalii, puteți consulta pagina de Facebook: https://www.facebook.com/deeesibiu/.

Programează-te la numărul de telefon 0757 845 166 și solicită ridicarea gratuită de la domiciliu a aparatului domestic stricat.

 

Ultima oră

Comentariul meu