un bătrânel din sibiu a vrut să fenteze polițiștii – acum are dosar penal
foto: arhivă

Un bărbat în vârstă de 78 de ani din Avrig s-a ales cu un dosar penal la Sibiu după ce a încercat să-i păcălească pe oamenii legii. Acesta a fost oprit în trafic și le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autorități străine, dar care nu era valabil în România. 

În după-masa zilei de ieri, în jurul orei 16,00, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism fără a deține acest drept.

„Bărbatul, în vârstă de 78 de ani, domiciliat în Avrig, a fost oprit pentru control în trafic pe bvd. Vasile Milea, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că nu are dreptul de a conduce autovehicule în România, întrucât poseda permis de conducere eliberat de către autoritățile unul alt stat, fără a posede și permis de conducere internațional, conf. art.83 din O.U.G. 195/2002 republicată privind circulația pe drumurile publice”, transmite Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană nu are dreptul de a conduce autovehicule în România, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 alin. (2) din Codul Penal.

Ultima oră

Comentariul meu