autobuz tursib

Încă un angajat Tursib a fost confirmat cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie, colegă de birou cu celelalte trei angajate depistate pozitiv în cursul săptămânii trecute

Patru femei, angajate la departamentul economic din cadrul Tursib, sunt confirmate pozitiv cu noul coronavirus. Ultima a primit rezultatul în cursul dimineții de luni, fiind contact direct cu cele trei confirmate miercuri.

„În data de 29.07.2020 au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, trei persoane angajate în cadrul unei societăți de transport public de persoane din județul Sibiu. DSP a început o anchetă epidemiologică”, a precizat joi Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Patru alți angajați, contacți cu cele trei femei, au fost testați săptămâna trecută. „Azi dimineață, colega de birou a celorlalte trei femei confirmate, a fost depistată cu coronavirus. În total sunt patru angajați confirmați. Încă de miercuri, femeia se afla în izolare. Fiind în același birou cu cele trei, era cea mai expusă. La momentul actual, Tursib face anchetele interne, pentru a vedea dacă mai există alți contacți”, spune Raluca Racz, purtătorul de cuvânt al SC Tursib.

Conducerea societății a anunțat săptămâna trecută că s-a efectuat dezinfecția și s-au luat toate măsurile pentru a se limita răspândirea COVID-19.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu