Focarul de coronavirus de la Teatrul de Balet Sibiu - Balerinii au fost testați - Încă un caz confirmat
Sursa: Facebook Teatrul De Balet Sibiu

Încă un angajat al Teatrului de Balet Sibiu a fost confirmat cu noul coronavirus. În total, la TBS sunt șase cazuri de COVID-19. 

Patru balerini ai Teatrului de Balet și alți doi angajați ai Casei de Cultură a Municipiului Sibiu sunt infectați cu noul coronavirus. Toți dansatorii au fost testați, ancheta epidemiologică fiind în desfășurare.

„Referitor la situația îmbolnăvirilor cu SARS-COV2 înregistrate în rândul dansatorilor și personalului Teatrului de Balet Sibiu, vă informăm că ancheta epidemiologică este în derulare. Până în prezent, au fost testați toți cei 23 de dansatori din corpul de balet al Teatrului de Balet Sibiu și 5 angajați ai Casei de Cultură a Municipiului Sibiu. Dintre cei 23 de dansatori, 4 au fost testați pozitiv, iar din rândul personalului, 2 angajați”, anunță reprezentanții Teatrului de Balet Sibiu.

În cursul zilei de astăzi, 3 august, a avut loc dezinfectarea întregului sediu al Casei de Cultură a Municipiului, inclusiv birourile, studioul de repetiții, camerele în care sunt cazați dansatorii și toate spațiile comune. Toate persoanele considerate contacți ai celor testați pozitiv se află în autoizolare la domiciliu.

Din cauza situației apărute, Teatrul de Balet din Sibiu a anunțat faptul că spectacolele programate pentru următoarea perioadă vor fi anulate.

Ultima oră

Comentariul meu