dosare penale pentru doi sibieni care au condus fără permis
FOTO: arhivă

Doi sibieni s-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat la volan fără să aibă permise de conducere. Unul dintre ei a fost prins pe DJ 104E, în Șomartin, iar celălalt pe strada Principală din Buzd. 

„La data de 1 august a.c., în jurul orei 19,30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Agnita au oprit pe DJ 104E, în localitatea Șomartin, un autoturism”, transmite Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Șomartin, din verificări rezultând că acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis (art. 335 alin. 1 Cod Penal).

Jumătate de oră mai târziu, în jurul orei 20,00, polițiștii rutieri din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Mediaș, au oprit pentru control în trafic, pe strada Principală din localitatea Buzd, un alt autoturism.

„La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat în vârstă de 40 de ani, localnic, din verificări rezultând că acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul”, mai spune Lazăr.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere (art. 335 alin. 1 Cod Penal).

Ultima oră

Comentariul meu