accident pe dn1 la șelimbăr - un om încarcerat

Un accident rutier a avut loc luni dimineață, pe DN1, în zona localității Șelimbăr. Din primele informații, o persoană a rămas blocată între fiarele contorsionate ale mașinii.  

UPDATE

Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ Sibiu, pacienții nu prezintă probleme medicale grave. Aceștia au refuzat transportul la spital.

Totodată, persoana încarcerată a fost scoasă din mașină și nu a fost rănită grav. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 70 de ani, care a primit îngrijiri medicale și a refuzat transportul la spital.

Știrea inițială

La fața locului se află echipaje SMURD și SAJ. accident pe dn1 la șelimbăr - un om încarcerat

„ISU Sibiu intervine de urgență cu un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD și un echipaj de descarcerare pe DN1, în zona localității Șelimbăr la un accident rutier. Din primele informații o persoană este incarcerată”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. accident pe dn1 la șelimbăr - un om încarcerat

De asemenea, în timp ce se deplasa spre o solicitare, un echipaj de tip B al SAJ Sibiu a observat accidentul rutier în zona Extaz, Șelimbar. „Echipajul SAJ acordă primul ajutor până la sosirea altor echipaje chemate în sprijin din cadrul ISU”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Revenim cu detalii.

Ultima oră

Comentariul meu