prislop arsenie boca

Cozi uriașe la Mănăstirea Prislop, unde sute de oameni au venit, sâmbătă, la mormântul călugărului Arsenie Boca. Nimeni nu poartă mască, si măsura de distanțare socială este complet ignorată.

Deşi avem un record al numărului de infectări cu coronavirus în ultima lună, se pare că pentru creştinii români nu există nici un motiv de îngrijorare. Vremea frumoasă din acest weekend a fost perfect favorabilă pentru românii credincioşi, care au format  sâmbătă o coadă imesă, de aproximativ 500 de metri la Mănăstirea Prislop și au așteptat mai bine de o oră pentru a ajunge în fața mormântului duhovnicului Arsenie Boca. Distanțarea socială recomandată de autorități în această perioadă a fost complet ignorată, oamenii asteptând înghesuiți. Deşi unii aveau măşti de protecţie, au ales să le poarte pe mână, in loc de faţă.

YouTube video

Parcarea din faţa mănăstirii şi locurile de refugiu de pe marginea drumului au fost arhipline. Aglomeraţie a fost şi în târgul de suvenire, dar mai ales în curtea mănăstirii şi pe aleea care duce spre cimitirul acesteia.

video foto - aglomerație fără distanțare la prislop– coadă de 500 de metri la mormântul lui arsenie boca video foto - aglomerație fără distanțare la prislop– coadă de 500 de metri la mormântul lui arsenie boca video foto - aglomerație fără distanțare la prislop– coadă de 500 de metri la mormântul lui arsenie boca video foto - aglomerație fără distanțare la prislop– coadă de 500 de metri la mormântul lui arsenie boca video foto - aglomerație fără distanțare la prislop– coadă de 500 de metri la mormântul lui arsenie boca video foto - aglomerație fără distanțare la prislop– coadă de 500 de metri la mormântul lui arsenie boca

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. In primul rind este vorba de CRESTINII ORTODOCSI care o data ce au TREABA CU DUMNEZEU SI CU SFINTII SI CI CELE SFINTE (CINSTE LOR !) nu au treaba cu cele LUMESTI – diavolesti care circula in lume .
    VIRUSUL circula oriunde in lume, si niciodata in SPATIUL SFINTIT DE SFINTUL PARINTE ARSENIE BOCA CU AJUTORUL DUHULUI SFINT adica in curtea si in jurul MANASTIRII PRISLOP unde se afla MORMINTUL SFINTULUI PARINTE ARSENIE BOCA ale carui VORBE SFINTE se implinesc AZI SI MIINE pas cu pas sub ochii nostri .
    Deci ORTODOCSII se afla ca in RAI la MORMINTUL SFINTULUI ARSENIE BOCA LA FEL CA LA ORICE MORMINT DE SFINT ORTODOX si nu au a se teme de VISRUSI sau de orice fel de molime .
    ACOLO ESTE CEL. MAI PERFECT AER, STERILIZAT SI SANATOS 24/24ore INSTANT unde nu poate sa circule NICIODATA BOALA ci doar VINDECAREA pentru CREDINCIOSII ORTODOCSI ADEVARATI .

  2. Ce e,cucoana.? Nu ai cum sa faci rost de bani si dai si tu cu venin? Iar te legi de biserica degeaba? Afara Nu trebuie masca,in caz ca esti in urma cu informatiile. Lasa oamenii in pace si du-te si munceste cinstit, nu mai da cu noroi in lucruri sfinte

  3. Draga Mihaela, „nimeni nu poarta masca” inseamna ca absolut nimeni nu poarta masca insa in poze vedem ca unii aleg sa poarte iar altii nu. Un articol se scrie sub patronajul gandirii su nu al emotiilor. Realitatea nu tine cont de emotiile tale.