foto cimitir vandalizat la tălmaciu – peste 20 de morminte profanate

Mai multe morminte din cimitirul saşilor din Tălmaciu au fost profanate. Locuitorii sunt indignaţi de actele de vandalism care au avut loc în cimitir.

Macabra descoperire a fost sesizată de către un locuitor din Tălmaciu, care spune că această profanare a fost descoperită în data de 29 iulie de un alt locuitor. Bărbatul a sesizat faptul că aproximativ 23 de morminte au fost distruse. Acesta presupune că barbaria ar fi produsă de un grup de tineri, deoarece a auzit în ultimele zile zgomote și gălăgie în zonă. Din imaginile suprinse, se vede că monumentele au fost deteriorate și mutate din loc.  Oamenii sunt îngroziți de faptul că cineva a îndrăznit să distrugă aceste morminte, să deranjeze liniștea celor trecuți în neființă.

foto cimitir vandalizat la tălmaciu – peste 20 de morminte profanate foto cimitir vandalizat la tălmaciu – peste 20 de morminte profanate foto cimitir vandalizat la tălmaciu – peste 20 de morminte profanate foto cimitir vandalizat la tălmaciu – peste 20 de morminte profanate foto cimitir vandalizat la tălmaciu – peste 20 de morminte profanate

Ultima oră

Comentariul meu