weekend cu evenimente atractive la sibiu - arini fest cinema este cap de afiș

Sibienii și turiștii care vor vizita în acest weekend orașul de pe Cibin, au oportunitatea de a participa la o mulțime de evenimente atractive, organizate la Sibiu și în împrejurimi.

Pentru cei care sunt încă indeciși despre cum vor petrece timpul în acest sfârșit de săptămână, vă propunem o listă cu cele mai frumoase evenimente din zonă.

Arini Fest Cinema 2020

În Parcul Sub Arini vor fi organizate trei proiecții de film, pe parcursul a trei zile. Festivalul Arini Fest Cinema  combină experiența vizionării unui film cu o ieșire la picnic sau cu o plimbare în aer liber, și realizează cadrul perfect pentru deconectare, pentru relaxare și pentru schimbul de impresii cu cei din jur. Spațiul va fi amenajat cât mai simplist posibil pentru a oferi publicului posibilitatea de a se bucura de mediul înconjurător.

Festivalul internaţional de folclor „Cântecele Munţilor”

Festivalul Cântecele Munților își propune să evidențieze bogăția și frumusețea culturii tradiționale, frumusețea cântecelor și dansurilor, a costumelor populare și a specificului gastronomic al fiecărui popor reprezentat în festival. Cinci zile, 30 de evenimente, peste 600 de artiști – acestea sunt cifrele care conturează cea de-a 42-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor „Cântecele Munților”. Evenimentele se desfășoară în perioada 9 -14 august 2017, în municipiul Sibiu. Vezi programul complet, AICI.

 

Workshop de dresaj canin și

Marcare traseu în Munții Cindrel

În acest an, va fi vizată refacerea marcajului punct galben si punct albastru. Traseul pornește din Sibiel, trecând pe la cantonul silvic Sibiel -Vf Cetatii -fânețele Sibielului-poiana Godia. Participarea la acest traseu este o modalitate perfectă de petrecere a timpului liber din weekend, într-o zona cu un peisaj fermecător, încărcat cu istorie, deoarece pe traseu se afla cetatea medievala Salgo cu un trecut invaluit in mister .

“Greierele aproape faimos” – Teatrul GONG din Sibiu

“Greierele aproape faimos” este un spectacol muzical, inspirat din fabulele scriitorului francez Jean de La Fontaine. Copiii vor fi încântaţi de marionete, personaje, intrigă, precum şi de atmosfera veselă a spectacolului. Prețul biletului este de  50 lei și este valabil pentru un grup format din membrii aceleiași familii, dar nu mai mult de 10 persoane. Spectacolul se va desfășura în curtea interioară a Teatrului Gong, vineri, sâmbătă și duminică, cu începere de la ora 18:00.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu