update: accident grav pe dn1 la săliște - trei răniți după o tamponare între o motocicletă și o mașină

Șapte persoane au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc în apropiere de Săliște. Un motociclist care circula pe breteaua de acces dinspre A1 a patruns în intersecția cu DN 1 fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamenrar pe drumul DN 1, spre Alba. Pe motocicletă se aflau 2 barbati, iar în mașină se aflau 5 persoane.

UPDATE: „4 dintre persoanele implicate, două femei cu câte un copil fiecare, prezintă escoriații și sunt transportate la spital de către o ambulanță a ISU Sibiu destinată pentru transport victime multiple. De asemenea, o femeie de 45 de ani și un bărbat de 50 de ani cu politraumatisme și fracturi au primit primele îngrijiri medicale și sunt transportați de ambulanțele Smurd la spital”, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Motociclistul, pasagerul de pe motor și o pasageră din autoturism primesc îngrijiri medicale la fața locului.

„ISU Sibiu intervine cu trei echipaje SMURD, în colaborare cu un echipaj SAJ, pe raza localității Săliște, urmare a producerii unui accident rutier. În accident au fost implicate 7 persoane. În acest moment, la fața locului, sunt evaluate persoanele implicate”, transmite Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

update: accident grav pe dn1 la săliște - trei răniți după o tamponare între o motocicletă și o mașină
FOTO: SAJ SIBIU

La prima evaluare, 3 dintre victime au fracturi și politraumatisme, iar celelalte 4 doar escoriații.

„SAJ SIBIU a trimis de urgență un echipaj de tip B la un accident rutier produs între un motociclist și un autoturism, în apropiere de localitatea Săliște. Echipajul SAJ transportă la UPU o femeie de 55 ani, care prezintă un traumatism toracic și mai multe escoriații faciale. Echipajele ISU acordă asistență medicală celorlalte victime”, a precizat Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Sibiu.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurarile în care s-a produs accidentul. Traficul rutier este îngreunat. Se circulă în ambele direcții, pe câte o bandă a sensului Alba – Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu