video - orban: prezența noastră aici este o garanție a sprijinului guvernului pentru realizarea noului spital judeţean

Premierul Ludovic Orban, Vicepremierul Raluca Turcan, Ministrul Fondurilor Europene Marcel Boloș și Ministrul Sănătății Nelu Tătaru au participat prezentarea amplasamentului pentru Noul Spital Județean la Sibiu.

La inițiativa președintei Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, consilierii județeni vor vota indicatorii tehnico-economici pentru proiectul noului spital, primul pas pentru atragerea finanțării europene nerambursabile. „Prezența noastră aici este o garanție a sprijinului Guvernului României pentru proiectul noului Spital Județean Sibiu. Este un proiect spectaculos, un proiect indispensabil, gândit pentru a oferi servicii de sănătate de calitate pentru locuitorii județului Sibiu. Este un proiect care pune cercetarea pe primul plan al acestei unități care se construiește astăzi. Pentru Sibiu este fundamental să se realizeze un astfel de proiect, care sunt convins că va deveni un centru extrem de important, medical, în România. În ce ne priveşte, Guvernul sprijină acest proiect, aşa cum sprijină toate proiectele de dezvoltare a calităţii serviciilor medicale, indiferent că este vorba de spitale, de dotare cu echipamente, că este vorba de susţinerea medicinei de familie sau medicinei din ambulatoriu, toate aceste proiecte reprezintă o prioritate.”, a declarat Premierul Ludovic Orban.

YouTube video

Conform studiului de fezabilitate finalizat în iulie, noul spital judeţean este cea mai mare investiţie publică din judeţul Sibiu de după Revoluţie, valoarea totală ridicându-se la aproximativ 500 de milioane de euro.

video - orban: prezența noastră aici este o garanție a sprijinului guvernului pentru realizarea noului spital judeţean video - orban: prezența noastră aici este o garanție a sprijinului guvernului pentru realizarea noului spital judeţean video - orban: prezența noastră aici este o garanție a sprijinului guvernului pentru realizarea noului spital judeţean video - orban: prezența noastră aici este o garanție a sprijinului guvernului pentru realizarea noului spital judeţean

Ultima oră

Comentariul meu