in direct: ludovic orban cu patru miniștri la sibiu - vizitează amplasarea construcției noului spital județean

Premierul Ludovic Orban, Vicepremierul Raluca Turcan, Ministrul Fondurilor Europene Marcel Boloș și Ministrul Sănătății Nelu Tătaru sunt joi, 30 iulie, la Sibiu unde vor participa la ședința de Consiliu Județean. La inițiativa președintei Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, consilierii județeni vor vota indicatorii tehnico-economici pentru proiectul noului spital, primul pas pentru atragerea finanțării europene nerambursabile.

Înaintea ședinței, membrii Guvernului vor vizita amplasamentul noului Spital Județean pe Calea Șurii Mici, însoțiți de conducerea Consiliului Județean Sibiu.

YouTube video

Ședința de Consiliu Județean se va desfășura de la ora 13.00, iar participarea consilierilor județeni se face prin mijloace de comunicare online. Ședința va putea fi urmărită și LIVE pe pagina de Facebook a CJ Sibiu. Construcția noului spital județean este un obiectiv major din Strategia de Dezvoltare Durabilă a Județului Sibiu și principala prioritate de mandat a președintei Consiliului Județean Sibiu Daniela Cîmpean. Așa cum prevede Studiul de Fezabilitate finalizat în iulie 2020, noul spital județean este cea mai mare investiție publică din județul Sibiu de după Revoluție, valoarea totală ridicându-se la aproximativ 500 milioane euro. Pentru realizarea investiției se atrag fonduri europene.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu